• Οι έρευνες TSCM (Technical Surveillance counter-meters - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης) αποσκοπούν στον εντοπισμό ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.

  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπος για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα.

TSCM

Εντοπισμός ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.TSCM investigations greece

ΕΡΕΥΝΑ

ΕΡΕΥΝΑ TSCM

έρευνα tscm υποκλοπώνΣε μια έρευνα TSCM, αρχικά, διενεργείται μια  εκτενής ανάλυση και εξέταση  του υποδεικνυόμενου δωματίου ή περιοχής. Έπειτα, λαμβάνει χώρα μια προσεχτική ανάλυση των ραδιοσυχνοτήτων, που εκπέμπονται από τη συγκεκριμένη περιοχή, ανάλυση του οικιακού δικτύου τηλεπικοινωνιών, εξέταση των τοίχων, των πατωμάτων, των επίπλων κτλ, ανάλυση του στόχου, ταυτοποίηση και αναγνώριση όλων των καλωδίων, των ασύρματων συνδέσεων καθώς και εξέταση των αεραγωγών.
Συνοπτικά, μια έρευνα TSCM περιλαμβάνει τρεις φάσεις.
1. Έρευνα του χώρου και των δωματίων για κρυμμένες συσκευές που μπορεί να εκπέμπουν σε ένα συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων.
2. Φυσική εξέταση και διεξοδική επιθεώρηση των ηλεκτρικών συσκευών, των τηλεφωνικών γραμμών και των συστημάτων πληροφορικής για κρυμμένα μικρόφωνα και μυστικές κάμερες.
3. Διεξοδική εξέταση τοίχων και αγωγών για κρυμμένες μικροσυσκευές υποκλοπής.

Στο τέλος της έρευνας, η εταιρία μας θα καταρτίσει μια πλήρης και περιεκτική έκθεση για τις υπάρχουσες συνθήκες ασφάλειας του χώρου σας  και όπου απαιτείται θα γίνουν συστάσεις για την βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας.

 


Βρίσκεστε εδώ: Home ΕΡΕΥΝΑ