• Οι έρευνες TSCM (Technical Surveillance counter-meters - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης) αποσκοπούν στον εντοπισμό ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.

  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπος για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα.

TSCM

Εντοπισμός ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.TSCM investigations greece

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανάλυση πληροφοριών

Αναλύουμε και αξιολογούμε διεξοδικά κάθε πληροφορία που λαμβάνουμε από εσάς και μπορεί να μας οδηγήσει στη αποκάλυψη του πιθανού υποκλοπέα.

 

Επιθεώρηση και αξιολόγηση ηλεκτρονικών υπολογιστών για κενά ασφαλείας.

Διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις και το κατάλληλο λογισμικό για την έρευνα του προσωπικού σας υπολογιστή για κενά ασφαλείας ή κακόβουλο λογισμικό.

 

Εντοπισμός συσκευών παρακολούθησης τύπου GPS

Οι συσκευές τύπου GPS χρησιμοποιούνται από τους υποκλοπείς για να αποκαλύπτουν τη γεωγραφική σας θέση κάθε στιγμή και μπορεί  να είναι κρυμμένες σε αυτοκίνητα, μηχανές, κουτιά, χαρτοκιβώτια κτλ.

 

Εντοπισμός και εξουδετέρωση τηλεφωνικών κοριών που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί στις τηλεφωνικές συσκευές ή στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των τηλεφωνικών κοριών χρησιμοποιούμε τεχνικές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουμε τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά εργαλεία και μοναδική εμπειρία στα συστήματα τηλεπικοινωνιών.

 

Εντοπισμός κρυμμένων μικρο-καμερών

Είμαστε σε θέση να αποκαλύπτουμε κάμερες που είναι κρυμμένες στο εσωτερικό ή το εξωτερικό των κτιρίων.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 2
Βρίσκεστε εδώ: Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ