• Οι έρευνες TSCM (Technical Surveillance counter-meters - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης) αποσκοπούν στον εντοπισμό ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.

  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπος για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα.

TSCM

Εντοπισμός ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.TSCM investigations greece

Ανάλυση ραδιοσυχνοτήτων

Αξιολόγηση του κάθε σήματος στα ραδιοκύματα που μπορεί να  περιλαμβάνει οποιαδήποτε συχνότητα με κάθε μορφή κωδικοποίησης ή κρυπτογράφησης, καθώς και με οποιαδήποτε μέθοδο διαμόρφωσης. Αυτή η τεχνική αποσκοπεί στην αποκάλυψη κατασκοπευτικής συσκευής, η οποία χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για την αναμετάδοση των πληροφοριών.

 
Βρίσκεστε εδώ: Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ανάλυση ραδιοσυχνοτήτων