• Οι έρευνες TSCM (Technical Surveillance counter-meters - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης) αποσκοπούν στον εντοπισμό ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.

  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπος για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα.

TSCM

Εντοπισμός ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.TSCM investigations greece

Εντοπισμός και εξουδετέρωση τηλεφωνικών κοριών που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί στις τηλεφωνικές συσκευές ή στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των τηλεφωνικών κοριών χρησιμοποιούμε τεχνικές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουμε τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά εργαλεία και μοναδική εμπειρία στα συστήματα τηλεπικοινωνιών.

 
Βρίσκεστε εδώ: Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Εντοπισμός και εξουδετέρωση τηλεφωνικών κοριών που μπορεί να έχουν εγκατασταθεί στις τηλεφωνικές συσκευές ή στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών.