• Οι έρευνες TSCM (Technical Surveillance counter-meters - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης) αποσκοπούν στον εντοπισμό ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.

  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπος για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα.

TSCM

Εντοπισμός ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.TSCM investigations greece

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εντοπισμός συσκευών υποκλοπών/ λαθρακρόασης

Είμαστε εκπαιδευμένοι στο να αποκαλύπτουμε σε ποιο σημείο του χώρου μπορεί να βρίσκεται κρυμμένη μια συσκευή υποκλοπών, μέσα από την φυσική εξέταση του χώρου.

 

Ανάλυση ραδιοσυχνοτήτων

Αξιολόγηση του κάθε σήματος στα ραδιοκύματα που μπορεί να  περιλαμβάνει οποιαδήποτε συχνότητα με κάθε μορφή κωδικοποίησης ή κρυπτογράφησης, καθώς και με οποιαδήποτε μέθοδο διαμόρφωσης. Αυτή η τεχνική αποσκοπεί στην αποκάλυψη κατασκοπευτικής συσκευής, η οποία χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες για την αναμετάδοση των πληροφοριών.

 

TSCM (Technical Surveillance counter-meters) - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης

Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπός για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 2
Βρίσκεστε εδώ: Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ