• Οι έρευνες TSCM (Technical Surveillance counter-meters - Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης) αποσκοπούν στον εντοπισμό ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.

  • Όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση κρυμμένου κατασκοπευτικού υλικού ή κάποιου κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος κατάσκοπος για να έχει πρόσβαση σε μυστικά, ιδιωτικά ή απόρρητα ζητήματα.

TSCM

Εντοπισμός ύποπτων μικροσυσκευών, αναμεταδοτών, μικροσκοπικών κατασκοπευτικών φωτογραφικών μηχανών και μηχανισμών απεικόνισης, που μπορεί να βρίσκονται κρυμμένοι ή εντοιχισμένοι σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.TSCM investigations greece

ΠΗΓΕΣ TSCM

Προειδοποιητικά μηνύματα

Αν κάποιο από τα παρακάτω προειδοποιητικά σημάδια παρουσιαστεί ή απλά υποψιάζεστε ότι μπορεί να είστε θύμα υποκλοπής επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Κάποιοι γνωρίζουν τα εμπιστευτικά επιχειρηματικά σας σχέδια ή επαγγελματικά απόρρητα. Μυστικές συναντήσεις και προσφορές φαίνεται να είναι λιγότερο απόρρητες.
Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται να γνωρίζουν πάρα πολλά για την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Περισσότερα... [Προειδοποιητικά μηνύματα]
 

Πιθανοί Στόχοι υποκλοπών

Μήπως είστε πιθανός στόχος; Αν η υποκλοπή αυτών που λέτε, γράφετε ή κάνετε μπορεί να αυξήσει τον πλούτο ή την επιρροή κάποιου άλλου, τότε είναι απάντηση είναι ναι. Είστε ένας πιθανός στόχος. Οι υποκλοπείς δεδομένων και πληροφοριών δεν στοχοποιούν άτομα συγκεκριμένου κοινωνικού προφίλ. Το θύμα μπορεί να είναι οποιοσδήποτε φέρει στη κατοχή του δεδομένα ή πληροφορίες που μπορεί να είναι πολύτιμες στα χέρια για κάποιου άλλου.

Περισσότερα... [Πιθανοί Στόχοι υποκλοπών]
 

Απειλές

Στην ενότητα που ακολουθεί αναφέρονται μερικά παραδείγματα μεθόδων και συσκευών που συνήθως χρησιμοποιούνται για την υποκλοπή πληροφοριών. Όπως θα διαπιστώσετε οι περισσότερες συσκευές υποκλοπής δεδομένων και πληροφοριών είναι αδύνατο να εντοπιστούν και να εξουδετερωθούν, χωρίς τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού από έμπειρο προσωπικό.

Περισσότερα... [Απειλές]
 

Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης – Συστήματα Εντοπισμού Υποκλοπών

Τα συστήματα TSCM είναι η επίσημη ορολογία που χρησιμοποιεί ο στρατός των Η.Π.Α για τις συσκευές εντοπισμού και εξουδετέρωσης υποκλοπών. Ουσιαστικά είναι:
η συστηματική εξέταση μια συγκεκριμένης περιοχής ή χώρου  με φυσικά και ηλεκτρονικά μέσα από εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό με τη χρήση εγκεκριμένου εξοπλισμού και τεχνικών
με στόχο τον εντοπισμού ύποπτου κατασκοπευτικών συσκευών, κενών ασφαλείας ή τη διασφάλιση της ακεραιότητας ευαίσθητων ή ιδιωτικών πληροφοριών.

Περισσότερα... [Ηλεκτρονικά Αντίμετρα Παρακολούθησης – Συστήματα Εντοπισμού Υποκλοπών]
 


Βρίσκεστε εδώ: Home ΠΗΓΕΣ